Snyggaste skorna i stan... ;)

Nu har mina super snygga skor kommit. Jag ÄLSKAR dom... Det finns ett problem, jag blir fasen höjdrädd där uppe. Men träning ger färdigheter. Så här ska tränas så den 30 juni kommer jag sväva fram på 10,5 cm klack. ;)
Vad tycker ni?Dom är köpte på Ebay av säljer: Bemyshoe
Artikelnummer:150657215729
Pris: 367 kr (varav 105 kr är frakt)

Jag har även dom här silvriga som jag köpte på Skopunktens rea förra året för 99 kr. Älskar dom med så får jag ont i dom lila så sänker jag mig 2 cm och dansar i silver istället.. ;)


I värsta fall får jag dansa barfota eller finna mig ett par snygga ballerinskor...
Dags att klippa lite på Save the date korten.

Puss puss


Äntligen har jag börjat!

Jag har länge tänkt börja med överdragen men sen har jag inte vågat lita på att jag kan eller så har jag bara inte orkat lyfta upp symaskinen... Men nu i alla fall är det i full gång.. Tre gjorda 74 st kvar... ;)

Mormor var här ute för ett tag sedan så då fixade vi några bra mallar som jag kan klippa efter och nu i helgen var svärmor här. Så hon och jag satt igår och klipte ut delar till tio st som nu bara ska sys... Det är ju mätningen som tar sin lilla tid, sy gör man ju snabbt.. Så när Alice gått och lagt sig ska här sys...

Jag har även börjat fixa save the date korten. Det känns så skönt eftersom det är dom som är först ut. Om två månader eller nått är det dags att skicka iväg dom. skönt att slippa sitta och stressa dom sista dagarna.

Påminn mig att ringa och boka kyrkan den 1 okt. Jag ska fasen sätta klockan och vara först ut.. ;)

Dags att leka med min lilla sessa.
Men nu vet ni i alla fall att det går framåt. ;)

Pussar o Kramar


Säljes!

Jag har här en massa Rhinestones som jag handlat på mig allt för mycket av... ;)Så säljer nu:

1000 3mm
500 1,5 mm
500 5 mm
1000 4 mm

Dom är jätte fina att dekorera med. Speciellt naglarna. Dom är inte självhäftande utan man limmar lätt med textil, pappers eller annan limm.

Allt för 100 kr (inkls. frakt om det är inom Sverige).

Maila mig vid intresse.

Puss alla!


Ulrika marken...

Man kan finna saker till bröllop precis över allt...
Igår var det dags för Ulrika marken. Älskar att gå där men fasen vad man äter. Kanske inte behöver sy in brudklänningen ändå... ;)

Men med hjälp av min bröllopslaserögon fann jag lite saker.

Först några klistermärken som jag ska se om jag kan använda istället för att stämpla. Tror det kommer bli fint. Jag har tidigare köpt näbbkorgar men så fann jag dessa på marknaden och jag gillar dom mycket mera.Ja sakta men säkert går det framåt. Idag har jag haft min underbara toastmadam på besök. Det kommer bli såå bra det här, tror ni inte?

Dags för kvällens pyssel.Många pussar


RSS 2.0