Att släppa taget...

Det är jag verkligen skit dålig på. Jag är sååån kontrollfreak. Men försöker öva på att släppa taget lite. Vilket faktiskt bröllopet låter mig göra. För några veckor sedan frågade min kära syster, Jenny om hon och Danne fick ordna bröllopstårtan som en suprisepresent.

Först blev jag skit nervös men ganska direkt så sköljde en skön känsla genom kroppen. Faan vad skönt att inte behöva tänka på den. Så nu känns det helt underbart. Behöver verkligen inte veta nått om tårtan. Jag litar på dom till hundra %.

Idag fick jag mail på facan från min kära faster. Hon undrade om inte hon kunde få göra lokalens slutgiltiga utseende i överraskning. Alltså jag ska vara med och duka och fixa allt jag tänkt. Men sen ska jag åka hem så gör dom färdigt lokalen och så blir det en överraskning för Kalle och mig vid middagen.

Det var också så skönt. För det lär nog finnas en hel del att fixa med så att få hjälp är underbart. Plus att nu kan jag inte hänga i lokalen till sena timmen. Utan nu kan jag åka hem och bara lugna nerverna och så sköter familjen Tholander resten.

Jag blir såå glada när folk visar intresse till vårt bröllop.

Tusen tack alla.

Pussar


Behöver jag vara orolig.... ;)

Nu är tärnor och bestman klara... Det har ju inte varit så svårt att välja dom men vi ville inte skriva om det förrän alla visste och hade tackat ja!

Dom här tokstållarna ska gå med oss fram i kyrkan...Tärna 1:
Min underbara syster. Jenny har varit min bästa vän sedan vi var små. Hon har alltid funnits där vid min sida så att ha henne tätt bakom mig just denna dag var självklart. Hennes uppgift blir att se till att släpet ligger fint när det är dags att gå... Lugna ner en uppstressad bridzilla samt kanske fixa en VÄRDIG möhippa. ;) 
Hon håller Bestman i handen...

Bestman:
Kalle valde sin underbart fina vän Micke till bestman. Vilket känns toppen även för mig då han är en av dom finaste och snällaste människorna jag vet. Min baby boo boo boo... Hans uppgift blir att stötta Kalle när han håller på att svimma av nervositet. Kanske han styr upp en svensexa.. vem vet....

Tärna 2 & 3:
Det är mina flumsystrar. De två minstingarna i syskonskaran. I mina ögon kommer dom alltid vara små busungar som jag älskar av hela mitt hjärta. De får den viktiga uppgiften att hålla de två näbbarna i handen. Vi får väl se hur bra det går... Ronja leder in Alice och Towe styr Jollan...

Näbbarna:
Ja, som ni kunde läsa ovan så är Jollan (systerdotter till bruden) och Alice (dotter till brudpar) våra två sockersöta näbbar. Deras uppgift blir att kasta rosenblad och hålla hårt i korgen. Antagligen är det dom som får ta hand om tärnorna och inte tvärt om.

Jag vill bara tillägga att jag inte glömt min underbara bror Mattis som jag älskar exakt lika mycket som jag älskar mina andra syskon. Han har fått festens viktigaste uppgift - SPRITEN!
Vi litar på honom till fullo då han verkligen glänser på sitt jobb som just är bakom baren.... Bästa bartendern i stan!

Danne min vän, så var det din uppgift... Var det inte du som gärna ville vara parkeringsansvarig och kanske är det du som tejpar på rätt kort på rätt paket.. (om vi nu får några... ;) Vad du nu än väljer att göra så har du blivit en stor del av vårat liv. Och vi älskar dig till max...

Emma och Krille - Inte har vi glömt er. En uppgift finns till er med. Men den vill vi ta med er först innan den kommer upp här...

Behöver jag oro mig.. Nej jag litar på och älskar alla till hundra så jag tror absolut att det kommer bli en toppendag!

Miljontalspussar


Fula stolar...

Det verkar vara ett vanlig problem... Alla lokaler verkar ha fula stolar. I alla fall dom billigare lokalerna. Våra är väl inte dom värsta jag sett men självklart kommer det nog bli mycket finare med stolsöverdrag.Så mormor och jag satte oss ner en dag och klurade. Så efter någon timme såg det ut så här...

Jag är jätte nöjd. Det var inte alls svårt. Men kom ihåg nu att stolen jag provat på är fel stol. Den här är jätte svår då sittdynan är rundad och även ryggen. Benen dras ut längst vägen och stolen är helt enkelt ingen bra stolöverdrag stl.. ;)

Bandet är fel färg med. Jag kommer klippa organzaband  av Ikeas mörklila Sarita gardin. Tror det kommer bli pefekt. :)

Eller vad tror ni?

Dags att göra oss i ordning för en stadsrunda. Ska försöka förstora min "kärleksring" från Thailand. När jag och Kalle var där råkade vi hamna i värska smyckesmarknaden. I dörren stod en massa beväpnade män. Det bjöds på bubbel och så fick man gå runt och se hur man gör smycken med olika stenar. Det slutade med att Kalle köpte en silver ring med en thailändsrubin i. Jag frågade om den ringen kunde betyda att vi någon gång i framtiden skulle förlova oss och sedan gifta oss... Men Kalle sa lugn.. "Eller så är det bara en kärleksring".. Så romantisk men shi fick han för här står vi några år senare... Haha..

Slutpratat.

Pussar till alla!

Ps.
Kommer sälja stolsöverdragen sedan så hojta till om ni är intresserade. Ds.


Save the date

Save the date eller så kallad förinbjudan är en ny trend som växer snabbt i Sverige. Det är mycket vanligt i USA och Storbritannien. Det är ett roligt sätt att berätta för vänner och släkt att man ska gifta sig.

En Save the date ska sändas ut mellan 12 och 6 månader innan bröllopet. Om man sänder en save the date är det säkrare att flera gäster kan komma. Då inbjudan inte ska skickas före 6 veckor innan bröllopet kanske redan många är uppbokade. Speciellt om ni ska gifta er under semestertider. Om ni har många gäster som behöver boka boende, flyg eller åka tåg kan de behöva längre tid än 6 veckor för att få bra priser och plats.

På en förinbjudan står era namn, datum och ”inbjudan följer”. Flera detaljer kommer sedan på inbjudningskortet. Eftersom man sänder ut den så långt innan behöver inte alls detta kort ha någon anknytning till själv inbjudan. Däremot är det snyggt om tackkortet och inbjudan passar ihop.

Oftast är Save the date ett litet kort men man kan även sända ut det som e-post eller något som blivit mycket populär är kylskåpsmagnet.

Det var lite fakta... Nu till min problem...
JAG VET INTE ALLS HUR MINA SKA SE UT!?!

Jag grubblar och grubblar men kommer verkligen inte på något...

HJÄLP MIG!

Många pussar
Cissi


Semester

Förlåt, har inte skrivit på länge...
Men här händer inte så mycket för tillfället.. Det är ju SEMESTER!
Hur underbart är det inte att ligga och njuta ute i en solstol?

Har inte gjort så mycket till bröllopet. Eller jag har inte gjort något förutom att förnya budget och gästlista lite. Men hjärnan går i ett. Det finns så mycket pyssel jag vill göra men vet inte hur jag ska använda det. Det får ju inte bli för mycket av det goda.

Nu har jag googlat runt lite på save the date. Vi får väl se hur dom blir... :)

Det som står högst på listan nu är att fullborda allt pyssel som jag börjat på... Ramar som ska målas, gipsänglar som ska filas och målas samt börja lite på save the date.

Det var väl allt för nu...

Ha det fin fint.
Pussar


RSS 2.0