Vinn presentkort värde 20 000 kr på Lilly!

Jag älskar verkligen Lillys klänningar så när jag läste på en blogg att dom hade en tävling var jag självklart tvungen att vara med... ;)

Lilly har tillsammans med TLC som sänder programmet "Say yes to the dress" den perfekta tävlingen om man ska på bröllop eller fest. Vinn hela din bröllopsoutfit värde 20 000 kr!

Det kan inte bli bättre, eller hur?

Du ska bara svara på tre frågor och sedan är du med i tävlingen. Jag hoppas att mina svar kom med för helt plötsligt försvann dom bara. Håll tummarna för mig nu. Gå in och tävla du med vet ja!

Ha det supert!

Pussar


Såå tråkigt!

Att jag inte skrivit på ett tag är att jag har hamnat i en lerpöl...
Har inte tänkt på bröllopet på fler dagar, kanske veckor. Efter senaste inlägget har jag inte gjort nått. Tycker att pysslet är dagisliknande och barnsligt och att min klänning ser billig ut. Känner mig stressad och bävar för att jag inte kommer ha roligt. Börjar tänka på bröllop på en Thailandsstrand men är rädd för att jag ska ångra mig sen..

Blir alla brudar så här någon gång under planeringen?

Hoppas på att få mer energi när vi åker och kollar in en festlokal nu i vår...

Men då vet ni varför jag inte skriver så mycket nu. Ni kan ju alltid läsa min vanliga blogg (www.ceciliasplace.blogg.se) så länge, men nämn inget om bröllop där. Är lite hemligt än så länge bland kompisar.

Många pussar till er...


RSS 2.0