Fina gäster kommer sist...

Kommer man sist så måste man komma i ett flott åk... ;)

Vi har nu bokat våran bröllopstransport. Jag är såå himla glad. Vi kommer se perfekta ut i vår vita limmo.. ;)Vi hyr en vit limousine från Norsholms Taxi och Limousine service. Den ska stå och vänta på oss utanför kyrkan och sedan ta oss till festlokaen.. Dom har bra priser och en underbart fin bil... :)

Det var det!

Pussar!


Drömklänning - Säljes!

I våras köpte jag min drömklänning. Den är så fin. En riktigt klassisk brudklänning med dom ivoryfärgade sötvattenspärlorna samt lite silverdetaljer, det långa släpet och de fina korsettsnörningen i ryggen...


När bilderna tog villa jag bara prova den lite snabbt. Så den är inte knuten så fint.

Klänningen är i ivory och har måtten:
Byst: 97 cm
Midja: 78
Höft: Fri
Längd: 130-135 cm

Det bästa med korsettsnörning är att man både kan vara en storlek mindre eller större och ändå kunna ha den. Uringningen är lite hjärtformad.

Jag säljer den nu för att jag funnit en annan klänning som passade mig lite bättre. Så den är aldrig använd. Det finns ett litet litet tunt sträck på baksidan vid sömmen på släpet. Det är absolut inget man tänker på men jag vill ändå säga det. Det är ett fabrikationsfel. Därför det låga priset.

En drömklänning för bara  2000 kr.

Man får självklart komma och prova den men jag kan också hjälpa till att sända den på posten men köparen betalar frakten.

Maila mig om du är intresserad eller har några frågor.

Pussar


Du har väl inte glömt...

För ett tag sedan hade jag en tävling då vinsten var lite såpbubbor från Myheart. Då gav dom oss även en extra gåva. Vi fick 10% i deras webshop året ut.

Dagarna går så fort och 2012 närmar sig. Så missa inte att använda rabatten.

Rabattkod: KARLOCHCECILIA

Ville bara påminna om det. Tror faktiskt jag ska ta mig en titt till på deras saker och slänga iväg en beställning i veckan.

Ha det bäst.

Pussar


Klick, Klick, KLICK!

Tänkte berätta vilken fotograf vi har bokat. Hon verkar vara helt underbar.
Jag fann henne genom en annan blogg. Den bloggen finns tyvärr inte kvar längre. Men där berättade den blivande bruden om en fotograf som tog super fina lantliga och romantiska bilder.
Precis vad jag är ute efter. Jag säger JAG för ärligt talet så tror jag Kalle inte har en aning om vilken typ av bilder han vill ha, Bröllopsfoto? ;)

Så jag mailade henne och kände från början att det här kommer bli perfekt. Hon är såå trevlig.
Den här HON är Anne-Carlotte Andersson.

Inte nog med att hon är trevlig och tar fina bilder.. Hon har även skit bra priser. Hur du får tag i henne?
Här är hennes mail och här har du hennes hemsida.
Hon bloggar även här

Jag har fått lov att låna några bilder av henne. Här är några favoriter:

 


Älskar den här bilden...


Skyll inte dom halvdåliga bildcollagen på henne för det är jag som gjort dom. Jag tränar och tränar men får aldrig till några snygga.. ;)

Jag ska även ta mina Trash the dress fotografier med henne. Kommer bli såå jäkla skoj!

Vi har valt ett paket med de vanliga bröllopsfotona, fotografering vid vigsel och tom riskastningen. Kommer inte ihåg om det ingick 40 eller 60 bilder på en skiva. Är så glad att man får bilderna på en skiva och inte hundra olika förstoringar. Jag vill hellre göra en fotobok av bilderna.

Dock en förstoring vill jag ha men det berättar jag om en annan gång vad jag vill ha det fotot till.. Påminn mig om jag glömmer... ;)

Ha det super duper..
Pussar


Säljes!

Igår när jag sorterade och gjorde mitt bröllopsrum såå fint fann jag en hel påse med super fina saker som jag inte behöver då jag inte har hand om dekorationen längre, får det i present av min faster och farbror.

Allt är oanvänt.

5000 lila/silvriga bords kristallconfetti

150 kr

100 lila silkes rosenblad och 1000 5 mm lila bordskristaller.

150 kr
Det är ett paket med matchande blad och Stenar. Super fina.

365 meter organzaband (6 mm) i färgen plum

20 meter - 30 kr (har 365 m)

Perfekt till ex. festprogram. Hade dock redan köpt en annan nyans som inte passade ihop med den här. Lite petig kanske. ;)

200 Lila rosenblad

60 kr

1000 ivory rosenblad

220 kr

Muffinsformar från Åhlens. Perfekt till Cupcakes! Supersnygga!
 
20 kr/ paket (12 st/paket) (29 kr ord. pris) Första formen har jag 5 pak av och andra 7 pak)
Vi skulle först ha cupcakes istället för tårta men nu får vi tårtan i bröllopspresent av min kära syster så här står jag med en massa formar. ;)

14 små trästafflier från Ikea

5 kr st. Jag har 14 st. Perfekt till antingen Menyer eller bordsnummer på kortsidan av bordet. Passar jätte bra till Ikea ramen Ram.

Mitt super fina brudsmyckesset

200 kr.

Jag älskar verkligen det här smyckets sättet i swarovski amethyst stenar (mörklila stenar). Men tyvärr passar det inte till min drömklänning. Bestman och brudgum ska ha samma stenar i maschettknappar och plastrongnål. Säg till så berättar jag vart ni finner det. Super fin matchning.. ;)

I alla priser ingår fraken förutom i stafflierna och muffinsformen. Då jag inte vet hur jag ska sända dom då de int går ner i ett kuvert.. ;) Men det lovar jag att kolla upp om du vill köpa dom... ;)

Maila till mig om det är nått du är intresserad av.

Det är verkligen jätte fina saker.
Kram på dig!


RSS 2.0