Tusen tack Jessica!

Se vad fin bloggen har blivit. Tusen tack Jessica för den fina designen. Den blev perfekt då den passar som tummen i en handske med vårat färgtema.

Ville bara skriva och tacka. I morgon är det nyårsafton och då är det bara ett år till att det är 2012 och då är det snart dags... ;)

Ni har väl sett att vi har en nedräknare på höger sida.
Det tickar ner... Snart smäller det!

Puss alla!


Organzapåsar

Satte mig en stund framför Ebay. Min nya bästa vän.

Idag klickade jag hem lite lila organzapåsar till bröllopsriset. Jag köpte bara 50 st så det får nog bli lite såpbubblor med.


Säljare Specialcreationstrading 4371
Kostade 76 kr (varav 17,54 kr var frakt) för 50 st. 

Fina va?

Pussen


Ringar av alla slag...

Idag när vi kom hem så hade jag fått mitt första paket från Ebay. Gud så glad jag blev. Det var det paket som jag mesta av allt ville ha.


Säljare: Grandbazaar24 2217
Kostnad: 119,88 (varav 13,69 kr i frakt)

Ett jätte fint vitt/silver jacquard satin band som jag ska klistra fast runt en grej som sedan bli en skit fin servettring. Ni kommer få se bilder och få all information lite senare om det.

När vi var hos mamma senast så fann jag i ett av mina smyckesaskar mamma och pappas förlovningsring. Jenny har fått vigselringen och jag förlovningsringen. Jag tänkte att jag skulle förstora den lite och tunna ut den och sedan sätta en sten på. Blir min drömring då. Skulle väl vara fint? Då är pappa och mamma alltid med mig.


Ringen som ligger underst är min min förlovningsring.

Det är väl det som hänt idag som har med bröllop att göra. I morgon ska jag försöka ta mig till Ikea och handla in lite där.

Ha det toppen.

Pussen


Klara färdiga gå...

Vi har ändrat oss igen. Förut sa vi juni eller augusti men nu har vi kommit fram till att maj är vår månad. Våren är klart min favorit årstid. Då sprudlar kärleken och förväntningar i luften. Vilket passar ett bröllop perfekt, eller hur?

Jag har nu ordnat tre saker till bröllopet förutom lite papper till inbjudan. Tre mycket viktiga saker.. ;)
Två lila pumptvålar och en korg att ha bra att ha saker i eller också så kallad Wckorgen...

Nu när vi har det kan vi nästan gifta oss direkt.. ;)

Nu när jag kommer hem och allt med julen är över ska jag skicka efter servetterna så jag utifrån dom kan välja tyg till löparna. Hoppas att gardinen Sarita från ikea kommer passa. Ville ju ha Flyn Lill men den mörklila hade utgått, typiskt. Men men sånt är livet.

 
Saritas gardin 79 kr Dunilinis aubergine servetter 320 kr för 50 st och Designarket Heidi 9,50 st
Om allt vill sig väl blir det dessa tre lila på bordet. Det funkar väl?

Får inte heller glömma att berätta att jag fick min älskade efterlängtade värmepistol av svärrisarna i julklapp samt allt jag behöver till embossing. Gud vad roligt. Så snart kommer pysslet igång. Bara banden från Ebay kommer hem.

Nu ska jag gå och se på film.

Puss på dig!


Budget!

Hej, ja jag vet att bloggen är skit tråkig just nu men jag kan ju inte börja göra saker riktigt än. Det kommer mera och roligare ska ni se.

Idag har jag gjort en inköpslista. Skrivit upp alla saker som ska göras och vad som behövs till det. Sedan skrivs det vart man handlar det och artikelnr med pris in. Så då kan jag redan börja köpa och bocka av. Det ska bli så himla roligt att börja göra saker.

Det som är väldigt viktigt är att man har en budget. budgetmallar finns lite överallt. Kolla på mallen och fyll på och stryk efter er önskemål (som medlem på Bröllopstorget får ni ta del av budgetmall). Min är sjukt tydlig och lång. Det är väldigt lätt hänt att små kostnader drar iväg och helt plötsligt är budgeten jätte hög. Sätt er ner och bestäm: vad är det viktiga för oss, kan vi tänka oss laga maten själv, kanske gifta oss under lågsäsong.

Den stora kostnaden är gästerna såklart. Så vill man bjuda flera gäster så kommer det kosta mera. Man får nog räkna med ca 600-700 kr/gäst (inbjudningar, program, tackkort, dryck, mat mm). Så gästlistan är det viktigaste.

Kom ihåg du behöver inte bjuda släkt bara för det är din släkt och inte heller bjuda bara för att du blev bjuden på deras bröllop. Det är din dag så du bestämmer vilka som ska vara och få uppleva den med dig.
MEN kom ihåg att du kanske måste berätta för personen varför du inte bjöd den för att slippa sårade känslor. Men innerst inne vet nog alla att det är dyrt med bröllop.

Ja där fick ni lite tips från coachen...

Puss på er


Ebay min vän..

Det är livsfarligt med gud så skoj... Jag pratar självklart om att shoppa på ebay... Det finns ju så mycket roligt för inte alls så många kronor...

Just nu har jag handlat in lite olika band till festprogram och inbjudningar samt ett som jag ska göra servettringar av. Får se om dom kommer eller inte.. ;)

Sitter och kollar på löpare.. Men står och velar mellan två olika färger. Båda är fina så det beror ju helt på hur dom passar ihop med dom andra slags lila...
Dessa är det i alla fall

 

Färgerna är purple and abuergine...

Det här måste jag nog lägga lite tankar på... Dom är mycket billigare än att köpa hemma..

Pussen


Panduro

Jag var ju tvungen att trösta mig efter besvikelsen ang. löparna så jag sände efter lite bröllopspyssel från Panduro. Jag har redan ändrat mig angående inbjudningskorten och färgtemat en gång. Får inte hålla på att göra det för det blir rätt dyrt med alla band och papper... ;)

Typiskt mig men vad gör det om hundra år...

Nu skickade jag efter saker till gästpresenterna som även ska fungera som placeringskort. Ni får se sen hur det blir och vad som behövs till dom.

Ha en trevlig kväll.

Pussen 


Löpare...

Jag har följt en bröllopsblogg som är sååå toppen bra om man vill ha dom färgerna som vi vill ha. Hon har skrivit exakt vilka tyger och så hon använt. Idag när vi kom till Ikea blev jag så ledsen när jag upptäckte att den färgen utgåt.

Så nu sitter jag på ebay och försöker hitta en bra färg. Men det är skit svårt då inte internet färgerna ser ut så i verkligheten.Vilken färg på pappret passar bäst när löparen har den färgen:Det är nästan vilket som...
Gud jag måste skicka efter papprena och så får jag mäta lite. För jag vet ju att servetterna passar ihop med det ljusa pappret perfekt och jag vill inte att löparen ska förstöra det.

Gud vilket problem va... ;)

Pussen


Planering har startat

Ni känner ju mig. Självklart har jag börjat planera en massor. Jag har pendlat fram och tillbaka en massa, ska jag visa eller inte. Men visst förstör det inte bröllopet om jag visar det jag gör innan. Det blir ju skillnad när allt är på plats.

Vi har bestämt oss för mycket saker men inte bokat eller börjat med något än.

Idag har jag suttit och hitta tusen saker jag vill ha till bröllopet på Ebay. Måste nog handla in lite så det inte tar slut.
Nu är det stora att boka ett datum. Gästlistan är gjord så vi har kunnat göra en budget. Dags att SPARA SPARA SPARA!

Vi kommer ha ett bröllop med ca 65 gäster. Vi har fått kortat ner gästlistan en massa och bara bjudit dom närmsta vänner och släkt. Tråkigt att behöva göra det men bröllop är dyrt och amn måste sätta gränsen någonstans.


I morgon tänkte jag få Kalle att köra mig till Ikea så ska jag handla in lite saker så jag kan göra några förslag på hur det kan se ut. Så roligt att äntligen kunna börja handla in och planer...
Ser ni nedräkningen... Det tickar neråt...

Jihaaa!!!

Pussen


 


Äntligen....

Det var på tiden må jag säga... Nu har äntligen jag och Kalle bestämt oss för ett bröllop. Inget datum är än satt men sommaren 2012 smäller det...Bloggen är ännu hemlig, vi får väl se om någon finner oss.

Ni kanske tycker att jag är tidigt ute men med allt jag ska gör innan så är 1½ år ingenting... ;) Det som är bra med att vara ute i god tid är ju att man har tid att hitta det bästa till det bästa priset. Det är ju inte gratis att gifta sig...

Ja mer skriver jag nog inte nu men kommer försöka uppdatera lite då och då när jag fixat och trixat inför dagen B..

Puss på er!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0