Två paket på posten....

Det är så roligt att öppna brevlådan när det ligger paket där i... Speciellt om paketen är till bröllopet.

Idag kom 10 000 st 4,5 mm, 2000 6 mm och 2000 7 mm kristallstenar. All borddekoration behöver lite bling bling... ;)

Som vanligt skickade jag efter det från Ebay. Här finner ni säljaren som jag verkligen kan rekomendera. Det gick fort och smärtfritt. ;)



Det andra paketet innehåll lite lösnaglar som Ronja ska sätta dit på mig. Hon gör såå fina naglar och tar endast 150 kr för det så hojta till om någon är sugen...



Bild lånad från säljaren som jag även han rekomenderar.

Nu ska jag prata lite men min kära toastmadam Biljana som ordnat en mysdag åt mig idag.

Pussar till alla.





Super bra fotoprogram på internet...

Jag blev tipsad om om den här hemsidan av min favorit bröllops blogg...

Man kan göra super fina bilder hur enkelt som helst. Jag använder till att göra fina bilder till festprogrammet och tänker nog göra mina tackkorts bilder där med.

Här hittar ni sidan....


Kortet är på min underbara brudnäbb...

Nu ska jag skriva gästlistorna och skicka dom till mamma och svärfar tillsammans med en grön och röd penna. Dom har redan fått in några JA av våra underbara gäster. Lätt för dom att stryka rött och grönt för Nej och Ja. Sedan ringer vi bara runt till de som inte svarat den 12 juni. Smidigt, eller hur?

Dags att sluta.

Pussar


Säljes!

Det var dags för en liten rensning igen... ;)

Så tänkte sälja av lite...

50 st plummonfärgade organzapåsar.



Perfekt att ha bröllopsris i men man kan även lägga en liten chokladbit i och knyta fast gästensnamn och har det som placeringslapp. Inte allt för dyrt och super sött.

50 st för 100 kr .
Maila vid intresse.

100 meter plommonfärgat satin band i storlek 7 mm.



Perfekt att knyta runt presentaskar inbjudningskort eller fest/vigselprogram.

100 meter för 250 kr.
Maila vid intresse.

200 st små söta pappersrosor i fägen mörklila.



Men dom blir ljusar inåt mitten av rosen. Blomman sitter på en ståltråd men man kan även klippa bort tråden och limma fast rosen som dekoration. Ni ska få se i senare inlägg vad fina näbbkorgarna blev med pappersrosor på.

200 st för 150 kr.
Maila vid intresse.

Ha det fint.

Puss


Pyssel - Mina änglar

Eftersom vi saknar en av näbbarna ville vi ha ett tema som gör att hon är med i alla fall... Så änglar borde väl vara det bästa till min egna älskade Ängla...

Jaja, ni har hört det förr men ville bara vara tydlig då kanske änglar annars är ett lustigt tema till bröllop.
I alla fall, ängeln finns på festprogram, inbjudan mm...

Jag har även gjort vita små gipsänglar som ska ligga på borden.

Har tyvärr ingen beskrivning hur jag gjorde men man blandar gips, häller det i en form. Några timmar efter pluppar man ut ängeln, filar och målar den.... Tada!



På handfaten ska små tvålänglar med doft av liljekonvalj ligga.
När man gör dom smälter man tvålmassan i vattenbad. Efter etttag droppar man i doften och sen häller man allt i formen. Efter några timmar kan man trycka ut tvålen som doftar himlen... jag älskar liljekonvalj.



Japp det får vara dagens pysselinlägg.

Ikväll ska vi åka och smaka på bröllopsmenyn. Sen är det bara att skriva ut festprogram nr 1. Berättar i ett annat inlägg varför vi ska ha två festprogram.

Dags att sluta. Ha en bra dag.

Pussar


Vilket kap...

Jag fångade inte bara rätt man utan jag fann även näbbskorna och näbbtiarorna på rean.. ;)
Jenny och jag stoppade våra bustroll i varsin vagn och åkte till Ikano för lite skojakt till våra kära näbbar. Efter stora besvikelser då Alice och Jollan hamnar på två olika avdelningar när det kommer till skostorlekar fann vi drömskorna på Lindex. Med hjärtat i halsgropen höll jag andan när dom ringde in till stan där vi sedan kunde hämta ut dom sista 23:orna... Så jäkla gott... Näbbskor 99 kr st.. PERFEKT!



Vi fann även super söta diadem till våra sessor för bara 20 kr eller nått styck...

Jag tror det kommer bli super fint tillsammans med deras näbbklänningar som vi köpte från min favorit säljare på Ebay.... Tänk att den lilla bakelsen bara kostar 269 kr med frakt och allt. Såg nu att just den klänningar var slut men kolla gärna in hans andra... Alice har fyra stycken i olika färger och modeller.. Dom är sååå fina.


Bild lånad från For a little angel.

I handen kommer tjejerna få varsin kort som vi målat och klistrat på pappersrosor (tack snälla Sofie för hjälpen). I korgen kommer vi inte ha rosenblad då jag tror dom kommer vara för blyga för att kasta det så det får vara en liten minitärnbukett i den istället. Jag tror verkligen att det kommer vara sååå super duper fint.
Tror inte ni?

Korgarna visar jag och berättar om i ett annat inlägg. Saknar bild för tillfället. I ett annat inlägg visas även blommorna upp...

Dags att sova. I morgon är en ny dag och nya äventyr samt bröllopspyssel... Embossar just nu festprogram och zickzackar dom sista stolsöverdragen. :)

Tusen tack Lizette.  

Sov så gott alla!

Pussar!


Varför kommer inte mina inlägg upp?

Här har man gjort sig till och bloggat idag men så kommer inte inläggen upp... :(

Får se om det här inlägget syns.

Dags att sova.

Natti natti


Pyssel - Dekorera bröllopskuvert

Eftersom jag varit sååå dålig på att uppdatera så tänkte jag försöka få in lite inlägg idag...

Är det bara jag som blir omsprungen av tiden hela tiden. Herre gud mindre än två månader kvar. Hur ska jag hinna allt... Det mesta är påbörjat så nu ska det bara ros lland.. ;)

Ok, tänkte visa våra inbjudningskuvert. Inbjudningskortet får ni se lite senare när alla fått sina... ;)

Ok, då börjar vi..
Jag skrev i ett tidigare inlägg om hur jag vek mina egna kuvert (folder som det också kan heta).
Det inlägget finner ni HÄR.




Det första jag gjorde var att stämpla vårat egengjorda monogram som jag fick på stämpel genom Mycards. Tror vi betalade 170 kr för den stora stämpeln eller nått. Själva monogrammet gjorde vi i photoshop.



Man trycker stämpeln på en stämpeldyna. Jag har valt en genomskinlig från Panduro.



Då blir det ett blött monogram på kuvertet.



Över det blöta häller man en massa embossingpulver. Vi har valt silver från Panduro.



Sedan kommer det pilliga och tråkiga. Att försöka blåsa och pilla bort (rekomenderar en liten pensel) allt pulver som inte ska vara kvar. Kom ihåg att man kan använda det igen så häll tillbaka det i burken igen.



När pulvret bara täcker det man vill ska täckas värmer man det med en värmepistol. Jag fick min i julklapp. Den är köpt på Panduro. Har läst om andra som värmer över brödrost och så vidare men det är väldigt smidigt med värmepistol. Kom ihåg, värm inte för länge. Det går väldigt fort. Man ser att monogrammet börja glänsa då ska man sluta så man inte råkar bränna pulvret.



Monogrammen behövde lite bling bling tyckte jag så jag satte två små pärlor på C:et och K:et.

Och så här blev det tillslut.


Såklart var vi tvungen att ha med våra kära änglar. Det är ju trots allt vårat tema. Det är små silver änglar som mamma fann på Rusta bland allt julpyssel. Den blev PERFEKT!

Bandet som syns längst upp är klistrat på själva inbjudan. Det är fint att sätta nått band eller spets eftersom man ser en trekant från själva inbjudan som ligger i kuvertet. Jag fick över band från servettringarna så jag använde det till inbjudningskorten. Här går inget till spillo... ;)

Får se om jag hinner med ett inlägg till sen. Mormor kom precis så nu ska vi sy och embossa.

Ha det great!

Pussar


RSS 2.0