Pysselkväll nr 1...

Vill börja med och säga TUSEN TACK!

Sofie, Malin, Hanna, Lotta, Mamma, Ronja, Towe och Johanna... Ni är helt underbara... Vissa gjorde mer än andra men barn och hundvakt är minst lika viktigt, eller hur mamma och Lotta... ;)

Kvällen började med lite skumpa och snittar. Jag har såå svårt med skumpa så jag vet inte... Lotta hade ett förslag till...

Efter det började en tre rätters.. Tror att det vita vinet passar till förrätten så det blir det nog.... Rödvinet var mycket svårare... Även där är jag ju inget större fan så jag får lita på dom andra.. Men det var lite olika åsikter. Vi får ta med dom två vinerna när det är dags att provsmaka den riktiga menyn...

Det står mellan:
Santa Carolina Reserva Pinot Noir eller Montecillo Crianza

När vi var mätta och belåtna började pysslet... Först var det riktigt rörit och jag var helt yr i huvudet men sen min vänner var det som magi... En massa pyssel blev verkligen klart..

Här skulle bilder från pysselkvällen vara men det funkar... Kommer säker senare... ;)

Såpbubblor blev dekorerade, alla inbjudningskort viktes, änglar filades och målades, kyrkokorgen målades en gång och nästan alla presentaskar blev vikta och limmade... Förstår ni hur mycket ni har hjälpt mig... :)

Hallelulja moment!

Nu ska jag fortsätta vika lite askar...

Pussar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0