LYCKA!

Lycka, lycka , lycka, såå himla lycklig!

Idag fick jag äntligen boka kyrkan. Så nu mina damer och herrar så har vi inte bara ett datum utan också en tid.

14:30 Då smäller det i Landerydskyrka.

Landeryds kyrka
Bild lånad av Kyrkokartan

Vi valde samma kyrka som Alice och Jollan är döpta i. Sedan är det ju bara en bonus att det är 800 meter till lokalen där festen ska vara.

Då var det dags att skriva in lite tider i mallen till inbjudan.

Ha det toppen.
Pussen


Kommentarer
Postat av: Jessica

Hej =) tackar så mycket för din röstning =) ja det är den sambon gillar fast jag sagt att jag gillar många vilket är i för sig sant men jag älskar den första.

Jag vill ha lite rött i mitt tema... ska beställa smycken (inte äkta kan jag tänka mig men billigt) som har rött i sig med och tränorna ska ha vinröda klänningar.Åååå vad roligt att du har bokat eran kyrka =) vi har en kyrka vi båda vill ha, så himla glad över det och vi hoppas på att dom har tid och plats för oss på våran dag... vi har varit lite för optimistiska men har sagt mellan Feb och April i alla fall =).

Kram

2011-10-24 @ 16:03:29
URL: http://bonusfamily.blogg.se/brollop/
Postat av: Jessica

ja jo jag läste om den dieten... men saken är att jag älskar pasta och jag vill inte sitta och äta kött med kött haha =) jag är ju uppväxt med kött och potatis... om du hajjar haha =).

Jag älskar pasta och det är ju inte "fet" mat direkt men ändå kanske inte bra... men vad ska man ha till då¨? jag e larvig ja haha

2011-10-28 @ 23:22:11
URL: http://bonusfamily.blogg.se/
Postat av: Jessica

haha =) tackar ja jag är också väldigt öppen till mina barn... min äldsta kom in just när jag öppnade en tampong och undra vad det var... svara klart och tydligt... hon stod lite frånvarande men tog det bra haha =).Ok tack för tipsen, ska köra på det då jag har 5 månader kvar tills vi gifter oss =) så bara jag tappar lite runt bröstkorgen och runt baken och fastare midja så är allt bra haha =).

Kram

2011-11-02 @ 12:28:25
URL: http://bonusfamily.blogg.se/
Postat av: Jessica

hur går det för er? = ) kram

2011-11-07 @ 10:10:27
URL: http://bonusfamily.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0