Tändsticksaskar... The perfect match! - Pyssel

Dags för lite pyssel igen...

När man klipper och klistrar så blir det gärna över en massa papper.. Det är ju onödigt att kasta eller hur... Så med bitarna som blev över efter presentaskarna kan man alltid pynta tändsticksaskar med.

Det är smart att ha några tändsticksaskar liggandes på borden så antingen servisen eller gästerna själva kan tända ljus som råkats slockna... På biltema säljer de skit billiga tändstickor. Så dit åkte jag och köpte 30 st askar för 23,70 kr (7,90kr för 10 st).

Så här gjorde jag:

 
Pappret heter Designark, Canvas heidi (060452) och är från Panduro, 9,50 kr/arket.

1. Mät ut askensmått och klippte sedan små bitar från resterna.2. sätt på pappret med hjälp av photosticks eller llim.3. Dags att dekorera. Det gjorde jag genom att embossa två hjärtan i silver och tre små bling bling...
Många skriver "The perfect match" på askarna...

Enkelt men fint, eller vad tycker du?Bättre eller?

Kostnad för 30 askar är ca 40 kr... Askar 28 kr, papper som ändå ska kastas, lite embossabulver, bling bling och klister....

Pussar!

Ps.
Man kan även använda tändsticksaskar till gästpresenter. Dekorera, töm på stick och fyll med godis. Skriv även namnet på gästen så har du även ett placeringskort.. Billigt, enkelt men super fint... Ds.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0